Wat klanten over CERM-HR zeggen

  • Jan Steurtewagen, zaakvoerder BEBOTAX

Sedert 2003 werkt BEBOTAX samen met CERM-HR. BEBOTAX gaat voor duurzame groei en permanente kwaliteitszorg in de eigen dienstverlening. Elke nieuwe medewerker die we aanwerven in België doet testen bij CERM-HR. In de zoektocht naar nieuwe, bijkomende medewerkers stelt CERM-HR de juiste vragen. Dit is het resultaat een langdurig opgebouwde relatie; het lijkt op het invullen van een puzzel waarvan zelfs het basisplan evolueert. Wat we ook bij CERM-HR waarderen zijn de beroepsernst, de flexibele aanpak, de verrijkende analyses, dit alles met een oog op de toegevoegde waarde voor de klant.


logo-bbt.png

  • Jean-Paul Van Avermaet, Managing Director G4S Security Services (voormalig CEO Autogrill Benelux)

Wat CERM-HR voor Autogrill deed was echt professioneel: de resultaten van de screenings waren “top”! Er wordt goed geluisterd om aan onze verwachtingen te voldoen. We kregen veel creatieve voorstellen zodat de adviezen voor ons bedrijf erg nuttig werden. Kortom: schitterende resultaten, veel expertise en een hoge mate van integriteit.

autogrill_85.jpg
  • Dirk Verly, Group HR Director, Bekaert Textiles Group:

"Bekaert Textiles doet reeds meer dan 30 jaar beroep op CERM-HR. In het bijzonder weten we de grondige en heldere assessmentrapporten van CERM-HR erg te appreciëren. Elke nieuwe medewerker die we aanwerven in België doet dit assessment. Voor ons is dit telkens een onontbeerlijke second opinion gebleken die ons toelaat de juist beslissing te nemen en na de aanwerving de nieuwe collega succesvol te coachen. Zeker een nuttige investering.”

Bekaert_Logo_100.jpg
  • Frank Hubrechts, CEO Metrohm Belgium:

"In de zoektocht naar nieuwe medewerkers stelt CERM-HR de juiste vragen; ze denken enthousiast mee. Zo krijgen we een beter inzicht in onze organisatie. CERM-HR houdt ons ook telkens goed op de hoogte van de stand van zaken, wat prettig samenwerken is. Tenslotte zijn de aandachtspunten die in het assessmentrapport vermeld staan erg nuttig: ze laten toe om nieuwe medewerkers van meet af aan goed te begeleiden."

metrohm_Logo100.jpg
  • Bart Van Hooreweghe, personeelsverantwoordelijke Cevora

"Cevora vzw heeft al meerdere keren beroep gedaan op CERM-HR zowel voor de rekrutering en selectie van werknemers als voor de organisatie van een evaluatie van het functioneren van haar leidinggevenden op basis van een 360° feedback. Wat we vooral waarderen is de beroepsernst, de persoonlijke en flexibele aanpak, het respect voor deadlines, de scherpe en verrijkende analyses en de transparante prijszetting."

cevora_logo-90.jpg